Beba za Stolom

Sve o avanturi dohrane te recepti za bebu i cijelu obitelj

42,00 € (316.45 kn)

Saznajte više

"
nutrimama beba za stolom knjiga jedinstvenog koncepta

Knjiga jedinstvenog koncepta

Knjiga Beba za Stolom jedinstvenog je koncepta koji na našem tržištu, pa i šire, još uvijek ne postoji. Osmišljena kako bi roditelje vodila kroz avanturu dohrane, temeljena na najnovijim znanstvenim istraživanjima, ima za cilj odmaknuti se od zastarjelog načina prehrane beba, educirati i ohrabriti svakog roditelja na ovom putu.

Velika posebnost leži u detaljnim informacijama i načinu na koji su koncipirati recepti, ali i na činjenici da ovu knjigu možete koristiti ne samo za vrijeme dohrane već cijeli život.

Knjiga Beba za Stolom se sastoji od dva dijela

ana jelekovac jurkin nutrimama beba za stolom teorija dohrane bebe

Teorija o dohrani

U prvom dijelu knjige Beba za Stolom ćete pronaći najnovije preporuke i saznanja o svim važnim temama u dohrani; kada krenuti s dohranom, koju metodu izabrati, koju hranu nuditi, a koju izbjegavati, kako kombinirati namirnice, kako uvoditi alergene namirnice, kada dijete odvikavati od mlijeka, kako stvoriti dobre prehrambene navike te brojne druge teme.

nutrimama beba za stolom recepti za cijelu obitelj

Recepti za cijelu obitelj

Drugi dio knjige sastoji se od preko 60 recepata, koji su koncipirani tako da ih može jesti beba, ali i cijela obitelj. U svakom receptu unutar knjige Beba za Stolom postoji i zaseban dio u kojem je objašnjeno kako se obrok servira ovisno o bebinoj dobi i s čime ga je dobro iskombinirati. Isto tako, većina recepata koji sadrže alergene namirnice, imaju i prijedlog zamjene.


Tko su autorice ove jedinstvene knjige?

nutrimama knjiga beba za stolom autorica ana jelekovac jurkin

Ana Jelekovac Jurkin

Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu gdje je stekla titulu magistrice nutricionizma, no svoj pravi poziv otkrila je tek nakon što je postala majka.

Tijekom procesa dohrane sa svojim sinom shvatila je koliko je roditeljima potrebna podrška u tom razdoblju i koliko kvalitetne podrške manjka. Odlučila se specijalizirati i kroz rad orijentirati isključivo na bebe i djecu.

Školovanjem na Oh Baby School of Holistic Nutrition stekla je titulu certificirane savjetnice za dohranu beba, a uz to je završila i edukacije iz terapijskog hranjenja kako bi što bolje znala pomoći bebama i djeci kojima je hranjenje otežano. Trenutno pohađa Solid Starts edukaciju.

Ana pruža podršku i educira roditelje koji prolaze proces dohrane, kao i one čija djeca imaju određene izazove kao što su pretjerana izbirljivost, otežano hranjenje, alergije, osjetljivosti na hranu i sl.

nutrimama beba za stolom autorica edita šimić

Edita Šimić

Diplomirana ekonomistica, svoju je splitsku adresu 2012. godine zamijenila berlinskom gdje je pokrenula blog o hrani pod imenom Kuživancija. Potaknuta željom da se i sama hrani kvalitetnije te inspirirana sasvim novim shvaćanjem hrane u Berlinu, usredotočila se na recepte koji su ne samo nutritivno bogati, već i zanimljivi kako bi nas potaknula na kuhanje kod kuće.

U proteklih 10 godina ostvarila je niz suradnji s lifestyle časopisima i portalima u Hrvatskoj te je 2020. godine izdala i svoju prvu kuharicu Jutra uz Kuživanciju.

Osim receptima, Edita je posvećena i stvaranju edukativnog sadržaja pritom promovirajući važnost ženskog zdravlja i kvalitete života. 2021. godine postala je prvi put mama i od tada, dobivši novi pogled na svijet, stalni joj je cilj stvarati sadržaj koji će ženama omogućiti kvalitetniju, zdraviju i ispunjeniju svakodnevnicu.

nutrimama beba za stolom autorice knjige ana jelekovac jurkin edita šimić

Želimo mijenjati spoznaje i educirati o dohrani, poticati na konstruktivne razgovore, ali i pružiti potrebne alate kako bi ovo razdoblje u životu svake obitelji s bebom bilo pozitivna avantura te kako biste stvorili lijepe i zdrave temelje za cijeli život.

Želimo da bebina dohrana postane prehrana cijele obitelji!

S ljubavlju,
Ana i Edita

Knjiga me, potpuno očekivano, oduševila!

Draga Ana,

Toliko je korisna i bogata sadržajem, odgovara doista na sva pitanja koja sam si ostavila i koja su me mučila, a o ljepoti korica i cjelokupne knjige da ne pričam. Ovo je knjiga koju je doista moguće suditi po koricama jer je prekrasna izvana i iznutra, iznimno vrijedna i motivirajuća. Vidi se koliko je silnog truda i ljubavi uloženo i moram priznati da ne znam je li me ikad jedna knjiga toliko oduševila od korice do korice.

Za svaku pohvalu i najtopliju preporuku apsolutno svima koji kreću u ovu avanturu, a i svima nama koji su već duboko zaronili u dohranu, a treba nam ideja i ponavljanja znanja!

Neko sam se vrijeme pitala treba li mi “Beba za stolom“, ali sad kad je stigla vidim da je pun pogodak i vrijedi svake kune (eura :).

Sviđa mi se što je teorijski dio sada na jednom mjestu, a recepti su zakon jer mi je zapravo najteži dio svake pripreme hrane smisliti što ćemo jesti – i mi i beba! Voljela bih da i ostali članovi obitelji pročitaju ovo zlato i aktivno ću raditi na tome da ih dobro upoznam s knjigom.

Hvala, hvala, hvala!

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Recepti su zakon

S oduševljenjem javljam da je jučer knjiga stigla i rasplakala sam se od sreće jer sam imala borbu s uvođenjem dohrane a ova knjiga je sve! Sve! Toliko ste dobro suočile svaki bitan aspekt djeteta i prehrane pa to je toliko wow da ja nemam tih riječi kako bi vam opisala.

Samo ću reći veliko hvala, hvala od jedne majke koja je danima plakala jer dijete nije htjelo ništa novo probati i izludile me stroge smjernice u kojima sam se pogubila.

Veliko hvala! Usrećili ste jednu mamu i to jako!

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Rasplakala sam se od sreće

Kao dugogodišnjem pratitelju Solid Starts teorijski dio mi je uglavnom bio poznat, ali super je sve prezentirano kratko jasno i jednostavno, pogotovo za nekoga tko se prvi put susreće s dohranom.

Ali recepti su me posebno ODUŠEVILI.

Ne volim kuhati, pogotovo ne komplicirana jela čija priprema dugo traje, ali ovi recepti su kratki, koristi se svega par poznatih sastojaka, sve brzo, a zdravo i savršeno prilagođeno bebama, ali i pogodno za ostatak obitelji. Osim toga, slike su prekrasne, boje, papir…S obzirom da ne volim baš knjige u papirnatom obliku i imam ih svega par, definitivno mi je drago da je ova jedna od tih par i mali korisnik je oduševljen, izabrao je ručak za sutra!

tanja iskustva roditelja testimonijal klijenta

Recepti su me oduševili

Kupite knjigu koja će podržati i ohrabriti Vašu obitelj kroz avanturu dohrane!

Cijena knjige

42,00 € (316,45 kn)

0

Dimenzije

215 x 302 x 73 mm

p

Detalji

252 stranice, tvrdi uvez

nutrimama knjiga o dohrani

Cijena knjige

42,00 € (316,45 kn)

0

Dimenzije

215 x 302 x 73 mm

p

Detalji

252 stranice, tvrdi uvez

newsletter sign up image

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim blogovima i novostima iz svijeta Nutri mama, kao i eventualnim pogodnostima poput akcija i novih proizvoda koji će se realizirati kroz usluge i web stranicu!

 

Uspješno ste se pretplatili!