zvjezdice-ikonica

Ana je jedna od onih osoba koje na prvu zavolite. Iznimno je stručna i vidi se da ovaj posao radi svim svojim srcem. Nemam dovoljno riječi hvale za njezina savjetovanja te njezin pristup. Doslovno mi je olakašala svakodnevni život te sada na hranjenje bebe ne gledam kao nešto stresno već kao priliku za osobni razvoj i kreativnu igru.

Tomislava

zvjezdice-ikonica

Sada nakon par mjeseci dohrane mogu reći da je Ana jedna od važnijih ljudi zbog kojih se svaki dan osjećam kao super mama.  Svaku sumnju, nesigurnost, pitanje i glupost koja mi je pala na pamet, rijesena je u najkraćem mogućem roku od strane naše drage Ane. Stručna, kompetentna, topla, draga, puna podrške i bez imalo osudivanja. Bez razmišljanja svaka mama i svaka beba trebaju jednu Anu! 

Neva

zvjezdice-ikonica

Upravo sam zbog Ane i svega sto sam od nje naucila bila “hrabrija” oko toga sto, kada i kako dajem svojoj bebi, bez previse razmisljanja i stresiranja. Osim toga, kroz razgovor s njom osjecala sam se spremnije za sve izazove s kojima smo se susrele, a i s kojima cemo se tek susresti. Sigurna sam da je sve to zajedno doprinjelo tome da imam pravu malu papalicu i zato veliko hvala i topla preporuka od mene za Anu.

Dijana

Osim što je Ana odlična u edukaciji koju pruži kroz svoj rad u kojoj na jednostavan, a stručan način predstavlja svoje znanje, najveća vrijednost koju daje je podrška koju pruža kroz drugačiji pogled na dohranu koji eliminira stres i osjećaj krivnje da nešto krivo radimo. Ana promovira opuštenost u dohrani, stvaranju ugodne atmosfere za obrokom i postavljanju temelja za zdrav odnos prema hrani za cijeli život, a ne samo pravila kojih se držimo do 12. mjeseca života djeteta.

Barbara

ana jelekovac jurkin
zvjezdice-ikonica
Kontaktirati Anu je najbolja odluka koju sam, kada je rijec o dohrani, donijela za svog sina, svog supruga i sebe. Da, za sve nas. Jer hrana je puno vise od zadovoljavanja nutritivnih potreba, a bez Aninog vodstva to sam lako mogla zaboraviti u moru raznoraznih smjernica, tablica, brojanja dana, obroka i zalogaja koje kolaju internetom. Anina pristupacnost, smirenost i prije svega strucnost i ljubav prema onome sto radi ucinili su me obrazovanom i smirenom mamom koja vjeruje svom djetetu i njegovim potrebama.

Lucija

zvjezdice-ikonica

Zahvalna sam što sam naletela na Anu još u periodu pre uvodjenja nemlečne ishrane svom detetu. Pomogla mi je pre svega da razumem da je dohrana proces, da ne postoji jedan jedini ispravan način uvodjenja dohrane priladlgodjen svakoj mami/detetu, već da je najvažnije slediti određene smernice u pogledu bezbednog hranjenja i nutritivnih obroka, a uz to osluškivati i promatrati sebe i svoje dete.

Tamara

zvjezdice-ikonica

Uvodjenje hrane bebi s Anom je predivno iskustvo koje je nasu porodicu jos vise osnazilo i ujedinilo, pokazalo nam jedan cijeli novi svijet nase bebe i iz dana u dan odusevljavalo nas sta je to malo bice sve sposobno samo uciniti, ali treba ga pustiti da ide svojim putem i imati povjerenja u cijeli proces. S Anom shvatis da je ovo jedan od najvazniji trenutak razvoja bebe kako motorickog tako i psiholoskog aspekta, a s druge strane usvajanje zdravih navika za zdrav odnos prema hrani.

Maina

Želiš biti opuštena, samopouzdana i educirana u procesu dohrane?

faq ana jelekovac jurkin kontakt

Imate specifično pitanje?

Slobodno pošaljite svoj upit

faq ikona kontakt nutrimama

Kontaktirajte me →

NUTRI MAMA

Ana Jelekovac Jurkin

Certificirana savjetnica za dohranu

Moja misija je učiniti dohranu jednostavnom i lakom, a pri tom maksimalno podržati bebin rast i razvoj. Moja misija je – Dohrana na dlanu.

nutrimama ana jelekovac jurkin
newsletter sign up image

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim blogovima i novostima iz svijeta Nutri mama, kao i eventualnim pogodnostima poput akcija i novih proizvoda koji će se realizirati kroz usluge i web stranicu!

 

Uspješno ste se pretplatili!