Ana Jelekovac Jurkin

mag.nutricionizma

Certificirana savjetnica za dohranu

nutrimama ana jelekovac jurkin certificirana savjetnica za dohranu
nutri-mama-ana-jelekovac-jurkin-upoznajte

Upoznajte Nutri mamu

Moje ime je Ana Jelekovac Jurkin, imam 32 godine i prije svega sam – mama.

Školovanjem na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu stekla sam titulu magistre nutricionizma. Znanost o hrani je moja velika strast i oduvijek sam znala da je moja misija pomagati drugima, ali sam tijekom faksa krenula u istraživačkom smjeru nutricionizma, a zatim se zaposlila u farmaceutskoj firmi.

No, kako to obično i biva, majčinstvo mi je okrenulo cijeli svijet, podsjetilo me na moj poziv i pomoglo definirati kome to točno želim pomagati.

Certificirana savjetnica za dohranu

Moj je dječak svakako glavni razlog zašto Nutri Mama uopće postoji. Tijekom naše dohrane vidjela sam koliko je nama majkama potrebna podrška u tom periodu i koliko takve podrške manjka. Odlučila sam to promijeniti; specijalizirati se za dohranu beba te postati stručna podrška majkama koje prolaze taj proces.

Školovanjem na “Oh Baby School of Holistic Nutrition” postala sam certificirana savjetnica za dohranu, a kako bih znala bolje pomoći bebama kojima je hranjenje izazovno ili bolno, završila sam i edukacije iz područja terapijskog hranjenja. Moje školovanje tu nije završilo, a svoje znanje redovno nadograđujem dodatnim edukacijama i, prije svega, radom s malim klijentima koji me uvijek nauče najviše.

ana jelekovac jurkin o meni certificirana savjetnica

Danas radim svoj posao iz snova i pomažem mamama – educiram, ohrabrujem i inspiriram ih u avanturi zvanoj dohrana.

Ana Jelekovac Jurkin

ana jelekovac jurkin
nutrimama misija i vizija

Moja misija i vizija

Moja misija je da se svaka mama ovdje osjeća educirana i sposobna hraniti svoju bebu te da nauči vjerovati svojoj intuiciji, svojoj bebi i cijelom procesu dohrane.

Vjerujem da zajedno radimo veliku stvar i da stvaramo nove generacija veselih, hrabrih i intuitivnih papalica.

Hvala vam što ste tu!

newsletter sign up image

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim blogovima i novostima iz svijeta Nutri mama, kao i eventualnim pogodnostima poput akcija i novih proizvoda koji će se realizirati kroz usluge i web stranicu!

 

Uspješno ste se pretplatili!