Uvjeti poslovanja

Ovdje se nalaze općenita pravila i koraci prilikom poslovanja, odnosno vršenja usluge i savjetovanja. Drugačiji dogovori i iznimke mogu se dogovoriti na individualnoj bazi po klijentu, projektu ili savjetovanju.

Naručitelj usluge

Naručitelj usluge je posjetitelj web stranice, pravna ili fizička osoba koja izvrši kontakt i upit za određenom odabranom uslugom koju Davatelj usluge nudi. Narudžba se može izvršiti kontakt formom web stranice, e-mailom, telefonom, usmeno ili kroz druge dostupne komunikacijske kanale.

Davatelj usluge

Davatelj usluge je Ana Jelekovac Jurkin kroz svoj obrt NUTRI – MAMA, obrt za nutricionističko savjetovanje i druge usluge

Naručitelj usluge uplaćuje dogovorene parametre usluge po definiranoj cijeni kroz transakcijski račun avansno ili po završetku termina usluge, ili po isključivo dogovorenim parametrima između stranki.

Opći uvjeti

Rad Davatelja usluge bazira se na pružanju savjetovanja Naručitelju usluge unutar tematskih područja rada roditeljstva i dohrane djeteta, te njima povezanih tema i područja.

Naručitelj usluge je odgovoran za raspoloživost i točnost informacija koje će biti dane Davatelju usluge na razmatranje, te Davatelj usluge ne preuzima nikakvu odgovornost za nepotpunost, neistinit prikaz ili netočnost informacija pruženih od strane Naručitelja usluge.

Podrazumijeva se da rad Davatelja usluge može uključiti savjete i preporuke, no sve odluke o primjeni savjeta ili provedbi preporuka danih od strane Davatelja usluge donosi Naručitelj usluge, te je on i odgovoran za iste odluke. Davatelj usluge ima pravo oslanjati se na sve odluke i odobrenja Naručitelja usluge.

Slike i opisi usluga i stranica

Slike usluga, i općenito dijelova stranica cjelokupne web stranice, preuzeti su djelomično sa internet portala koji pružaju besplatne slike i video snimke : unsplash.com i pexels.com.

Ostale slike direktno su vlasništvo autorice i vlasnice Ana Jelekovac Jurkin. Slike služe kao opisna referenca za usluge, te nastoje što točnije opisati karakteristike istih. Preuzete slike, njihovi originalni autori i treće osobe sa tih slika i video snimaka, ne predstavljaju niti su na bilo koji način vezani na Anu Jelekovac Jurkin i njene usluge.

Korištenje sadržaja stranice

Posjetiteljima nije dozvoljeno direktno kopiranje blog objava (ili bilo kojeg drugog sadržaja web stranice) bez napomene da je blog objava preuzeta sa stranice nutrimama.hr, pod autorstvom Ane Jelekovac Jurkin.

Posjetitelje se motivira na dijeljenje objava koje smatraju korisnima svojim pratiteljima na drugim platformama, prijateljima i poznanicima, pod uvjetom da uvijek na kraju postave sljedeće parametre:

Preuzeto sa: Link na blog objavu (ili bilo koji drugi sadržaj web stranice) – autorica Ana Jelekovac Jurkin

Jamstvo

Davatelj usluge se obvezuje održavati web sjedište i stranice u skladu s dobrom informatičkom praksom te nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu, niti za iznenadne vanredne tehničke infrastrukturalne nefunkcionalnosti web stranice i/ili telefonskih i internetskih davatelja usluge. Ukoliko postoje istaknute redovne i akcijske cijene na web stranicama Davatelja usluge, iste vrijede, dokle god su aktualne na stranicama, i za naručivanje preko telefona ili drugih kanala komunikacije.

Naručivanje usluge

Usluga se dogovara i naručuje putem web forme, e-mail kontakta, telefonom, usmeno ili kroz druge dostupne komunikacijske kanale. U slučaju da Davatelj usluge nije u mogućnosti isporučiti uslugu na dogovoreni termin, Davatelj usluge će o tome pismeno obavijestiti Naručitelja usluge kroz postojeće komunikacijske kanale, koji zatim može otkazati narudžbu usluge ili eventualno prihvatiti novi termin savjetovanja.

Plaćanje

Naručene usluge i proizvodi Naručitelj usluge može platiti na jedan od sljedećih načina:

 

  • transakcijskim računom na IBAN dodijeljen po upitu (multivalutna uplata moguća)
  • uplatom na PayPal
Nakon ispravno popunjene narudžbe Davatelj usluge Naručitelju usluge dostavlja potvrdu narudžbe, što može uključivati i ponudu ili račun, na e-mail adresu ili kroz drugi komunikacijski kanal koju je kupac definirao prilikom korištenja kontakt forme ili drugog komunikacijskog kanala.

Zaštita osobnih podataka

Osobni podaci koji se prikupljaju ovise o: vrsti pružane usluge, korisnicima i klijentima, namjeri kupca da koristi usluge, o vrsti ugovora sklopljenog s klijentima kao i o namjeri Naručitelja usluge da koristi svoja prava temeljena na zakonskim i regulatornim odredbama o zaštiti osobnih podataka.

Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe niti se ustupaju trećoj osobi, osim ako zakon nalaže drugačije. Iako nijedna mrežna usluga nije 100% sigurna, maksimalni trud ulažemo u zaštitu Vaših podataka od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja i poduzimamo razumne mjere za to.

Koristimo odgovarajuće poslovne sustave i procedure kako bismo zaštitili osobne podatke koje nam dajete. Također koristimo sigurnosne postupke i tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka na našim poslužiteljima.

U slučaju potencijalne suradnje sa vanjskim suradnicima na određenim projektima i prilikom određenih savjetovanje, Davatelj usluge može otkriti informacije o Vama bez kojih čitav postupak nije izvediv vanjskom suradniku. Vanjski suradnici moraju poštivati Pravila privatnosti podataka web stranice i specifičnih parametara rada po dogovorenim stavkama ugovora suradnje.

U slučaju zakonske obveze: U slučajevima gdje je to zakonom propisano ili je neophodno za sprječavanje, otkrivanje ili kažnjavanje kaznenih djela i prijevara, Vaši osobni podaci bit će podijeljeni s nadležnim tijelima. Možemo otkriti Vaše podatke kao odgovor na sudski nalog ili drugi legitimni zahtjev od strane države.

Prikupljanje podataka

Osobni podaci koji se primarno prikupljaju prilikom postupka narudžbe i davanja usluge, a bez kojih nije moguće izvršiti uslugu, uključuju najmanje:

  • osnovne osobne podatke (ime i prezime)
  • osnovne kontakt podatke (adresa, broj telefona, mail adresa)
  • podatke vezane uz korištenje web stranice, primjerice prilikom korištenja kontakt forme
  • podatke nužne za sklapanje ugovora, ponude ili računa
  • ostale osobne podatke nužne za ostvarenje klijentovih prava temeljenih zakonskim odredbama o zaštiti potrošača
  • detaljne informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka naći ćete na sljedećem linku: Pravila privatnosti

Rješavanje sporova

Svi sporovi koji nastanu prilikom vršenja rada između stranaka, uključujući i sporove koji se odnose na pitanja njegovog valjanog nastanka, povrede ili prestanka, kao i na pravne učinke koji iz toga proistječu, Ugovorne strane će prvenstveno pokušati riješiti mirnim putem i sporazumno u roku od 30 (trideset) dana. U suprotnom, Ugovorne strane ugovaraju nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu.

Vlasnik

Ana Jelekovac Jurkin

OIB

41121330547

E-mail

ana@nutrimama.hr

MBO

98304810

newsletter sign up image

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim blogovima i novostima iz svijeta Nutri mama, kao i eventualnim pogodnostima poput akcija i novih proizvoda koji će se realizirati kroz usluge i web stranicu!

 

Uspješno ste se pretplatili!